Essence Colour Arts LE | Red lipstick kind of Girl.nlRed lipstick kind of Girl.nl
Zoeva producten
New in - Nike Air Safari
Worth the hype?
juli 2nd, 2012

Deze informatie kwam ik tegen op een Duitse blog en ik moest hem jullie laten zien. Essence komt namelijk met pigmenten limited edition, voordat jullie helemaal happy worden. Het is niet bevestigd dat deze LE naar Nederland zal komen, dus wil je zeker zijn dat je deze in handen krijgt. Dan zal je naar Duitsland moeten.

20 pigmenten in hele verschillende kleuren, als deze naar Nederland komt dan ga ik echt alle pigmenten kopen als ik weet dat ze mooi en gepigmenteerd zijn. Ik vind het ook zo leuk dat ze niet alleen voor veilig bruin zijn gegaan, maar ook wat felle kleuren ertussen hebben zitten. De pigmenten zullen waarschijnlijk €2,49 gaan kosten.

Ze hebben niet alleen pigmenten, maar ook pimers waarmee je de pigmenten dus kan laten hechten aan je nagels, lippen, ogen en er zit een mixing jar bij. Wat de naam eigenlijk al zegt is, dat je de pigmenten in deze potjes kan mengen. Je kan de pigmenten dus ook op je lippen gebruiken EN je kan je eigen nagellak maken! Hoe vet is dat!

De eventuele prijzen, hier kan natuurlijk van afgeweken worden als de LE naar Nederland komt!
Eye base €1,79
Nail base €1,29
Lip base €1,59

Het zou echt helemaal geweldig zijn als deze LE naar Nederland komt! De LE ligt in Duitsland in Augustus 2012 in de winkel.
Wat vinden jullie van deze pigmenten LE van Essence?12 comments


CommentLuv badge
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud