Inspired by Christina Aguilera (Say Something) | Red lipstick kind of Girl.nlRed lipstick kind of Girl.nl
Zoeva producten
New in - Nike Air Safari
Worth the hype?
februari 18th, 2014

Tijdens het surfen op Youtube naar leuke muziek, kwam ik Say Something tegen van A Great Big World en Christina Aguilera. Nu ben ik al jaren lang fan van Christina, soms iets meer en soms iets minder. Maar een van de eerste CD’s die ik kocht was van Christina. In de video viel het mij op hoe fris en glowly Christina eruit ziet en dat gaf mij inspiratie voor deze look.

Inspired by Christina Aguilera

Hetgeen waar ik vanuit ben gegaan is de winged eyeliner, de highlighter onder het wenkbrauwbot, bronzer onder het jukbeen, oranje/peachy kleurige blush en een oranje lip. Natuurlijk lijk ik totaal niet op haar, vandaar dat het ook een ‘geïnspireerd door’ artikel is ;) photo red-lipstick-kind-of-girl-nl-christina-look-3_zps5ff7208c.jpg photo red-lipstick-kind-of-girl-nl-christina-look-4_zps4db72bbc.jpg

Voor de vergelijking heb ik mijn haren in een lage knot gedaan, maar ik houd het liever zelf toch bij los haar. Vandaar nog even een foto met los haar, waar ik de look ook gelijk 10000x mooier bij mij vind staan.

 photo red-lipstick-kind-of-girl-nl-christina-look-1_zps5808efbe.jpg

Producten

 photo red-lipstick-kind-of-girl-nl-christina-look-2_zps9261dd77.jpg

Deze look een yay of een nay voor jou?

Categories: Beauty · Make-up · Ooglook
Tags:


16 comments


CommentLuv badge
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud